Välkommen som sponsor

Infektionsveckan / Mikrobiologiskt Vårmöte är en årligen återkommande konferens som samlar cirka 5-700 deltagare från hela landet. Som sponsor har du goda möjligheter att träffa våra deltagare i den utställning som kommer finnas på Fyrishov. Utställningen kommer vara centralt placerad, på ett gemensamt plan inne på anläggningen där även våra måltider kommer serveras om inte Coronapandemin förändrar våra förutsättningar.

Här kan du läsa mer om de olika sponsorpaket som vi erbjuder till 2021 års konferens. Glädjande nog kan vi erbjuda helt oförändrade priser jämfört med 2020!
Antalet sponsorpaket inom respektive kategori är begränsat.
Har du andra idéer hur vi ska hitta bra samarbeten är du välkommen att kontakta oss för en diskussion. I samband med avtalsskrivningen kommer du få del av budget samt det vetenskapliga programmet.

SILF är med och arrangerar programpunkter konferensens alla dagar. De mikrobiologiska föreningarna (FKM, RFM & SFM) är med och arrangerar programpunkter tisdag t.o.m. torsdag eftermiddag. IFIS är med och arrangerar programpunkter onsdag förmiddag t.o.m. konferensens slut. Alla deltagare och sponsorer är givetvis välkomna att delta konferensens alla dagar.

I samband med anmälan förbokar du även plats på Speakers Corner (kostnadsfritt) samt frukostseminarier (5000:- + moms)

Har du frågor eller vill diskutera med oss hittar du uppgifter under kontaktfliken i huvudmenyn.

Behöver du ha budget, vetenskapligt program samt inbjudan skickat till dig kontakta Stefan Wengelin, Commee AB (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Placering av monterplatser fastställs av arrangören utifrån bästa tänkbara helhetsperpektiv.

knapp

Speakers corner

Speakers Corner erbjuds till alla sponsorer och är en aktivtet som ska öka interaktion och kommunikation mellan deltagare och sponsorer. Idén bygger på att vi kommer erbjuda en plats i anslutning till utställningen där du som sponsor får möjlihet att under cirka 5 minuter ge en enkel  presentation för deltagarna under kaffepauserna i programmet. Varje paus kommer således innehålla tre slot-tider som bokas i mån av plats. Först till kvarn gäller och man bokar platsen i samband med sin anmälan till konferensen. Som huvudsponsor har du en förhandsreserverad tid för din presentation. 

Frukostseminarier

Vill ditt företag arrangera ett frukostseminarium i anslutning till det vetenskapliga programmet? Du anmäler intresse för detta i samband med att du bokar ditt paket. I avgiften ingår publicering av programinnehåll på vår hemsida, möjlighet för deltagaren att föranmäla sig till mötet, möjlighet att skicka program och information till deltagarna inför mötet samt en sms påminnelser strax före aktiviteten. Lokal och förtäring till mötet bokas och bekostas av dig som arrangör.

Kostnaden för att arrangera frukostseminarium är SEK 5000:- moms som faktureras separat i samband med konferensens start.